MBS:
01 00 81349 | MS: 2771683 | OIB: 72373721651
Sjedište: Zvijerci 17; 43000 Bjelovar
Skladište/Otkupno skladište: Velike Sredice 31; 43000 Bjelovar
Djelatnost: Skupljanje bezopasnog opada, NKD: 3811

Poslovođa: Tihomir Đipalo mob. 098 930 1864

E-pošta: rdmetali@rdmetali.hr

Tvrtka RD METALI društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge osnovana je, sa sjedištem u Bjelovaru - Zvijerci 17, 14. lipnja 2011. godine za prijevoz otpada, sakupljanje otpada, posredovanje u organiziranju oporabe, zbrinjavanje otpada u ime drugih, uvoz otpada i izvoz otpada.

Primarna djelatnost - prijevoz, sakupljanje, razvrstavanje, privremeno skladištenje neopasnog otpada u poslovnom prostoru / skladištu Velike Sredice 31, Bjelovar, te daljnja prodaja  u ljevaonice u Hrvatskoj i zemlje EU.
Tvrtka trenutno zapošljava 8 stručno osposobljenih djelatnika za pojedine vrste poslova: uprava, računovodstvo, komercijala, poslovođa / odgovorna osoba za postupanje sa otpadom, rezač metala, vozač kamiona i rukovatelj hidrauličnom dizalicom, te radnik na sortaciji sekundarnih sirovina. Poslu  pristupamo s velikom  ozbiljnošću  i  odgovornošću  prema svim tvrtkama i građanima. U želji da  iznimno kvalitetno obavimo posao, dajemo svoj maksimun pri obavljanju poslova i nadamo se kako ćete i Vi to prepoznati.
Uprava tvrtke smatra da se samo pravilnim i odgovornim ponašanjem djelatnika prema svim vrstama otpada nastalim u proizvodnim procesima može ustrajati u nastojanju smanjenja negativnog utjecaja na  okoliš.

RD METALI d.o.o. Bjelovar  posjeduju  parcelu  u Poslovnoj zoni  Novi Borik - Lepirac ukupne površine od 8560 m2, na kojoj  je planirana  izgradnja  poslovne zgrade sa skladištem za sakupljanje, razvrstavanje,  te dvorištem za reciklažu metalnog otpada.
Svojom vizijom i planiranim ciljem  pratiti ćemo najnovije tehnologije  obrade metala i drugih vrsta otpada. Na temelju uočenih nedostataka primjenjivati će se  što kvalitetnije prikupljanje, odvajanje, sortacija  i zbrinjavanje otpada kako bi  poboljšali kvalitetu života ljudi i životinja, te sačuvali najvrjedniji resurs života: vodu i  kako ne bi došlo do onečišćenja tla.

Zahvaljujemo Vam što ste posjetili našu web stranicu!